Rolling Stones скоро ще издадат нов албум, съобщиха Асошиейтед прес и

...
Rolling Stones скоро ще издадат нов албум, съобщиха Асошиейтед прес и
Коментари Харесай

Нов албум на Rollins Stones - за първи път от 18 години!

Rolling Stones скоро ще издадат нов албум, оповестиха Асошиейтед прес и Пи Ей мидия/ДПА. Рок групата разгласи, че се готви за издаването на нов албум с истинска музика за пръв път от 18 години, след A Bigger Bang от 2005 година Последният им студиен албум, Blue & Lonesome, публикуван през 2016 година, включваше блус кавъри. 

Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд ще разкрият детайлности за плана Hackney Diamonds на събитие в Хакни, в източната част на Лондон, когато ще вземат участие и във вечерното шоу на Джими Фалън. Събитието ще се излъчва онлайн и в YouTube. 

През 2022 година групата означи своята 60-годишнина с европейско турне в10 страни, в това число Англия. Новият албум ще е първият  след кончината на барабаниста на групата Чарли Уотс през 2021 година Той ще включва записи, направени с Уотс преди гибелта, както и парче с Пол Маккартни.  

А знаете ли какво в действителност е Hackney Diamonds 

Почитатели на групата чакаха формалната вест за бъдещия албум, откакто емблематичният непокътнат знак на именитата група бе прожектиран върху забележителности в разнообразни градове по света като Ню Йорк, Лондон и Париж. А в края на август реклама в Hackney Gazette привлече вниманието на почитателите на именитата група - тя беше за магазин за ремонт на стъкла.

Магазинът носи името Hackney Diamonds, а бизнесът е от 1962 година (когато е основана групата). Текстът е с препратки към някои от шлагерите и оповестява, че откриването е при започване на септември.

Фразата Hackney Diamonds е остарял източен лондонски диалект за счупено стъкло и се отнася съответно до случаите, в които прозорците са разрушени по време на грабеж. когато прозорците се разбият по време на грабеж.   „ Rolling Stones се майтапят със самите себе си “, разясниха тогава потребителите в обществените мрежи. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР